nieuws

Snel en nauwkeurig snijden van metalen

Werkplaats & Onderhoud

Snel en nauwkeurig snijden van metalen

Een plasmasnijder is een ideaal apparaat voor het snijden van geleidende materialen zoals staal, inox, gegalvaniseerd metaal, aluminium, koper en messing. Vynckier Tools introduceert een uiterst compact plasma snij-apparaat van Telwin. Daarmee snijdt u metalen in een oogwenk door.

Het gaat om de Technology Plasma 54, een draagbare plasmasnijder met invertertechniek en ingebouwde compressor. Het snijden met de 4 mm toorts gaat snel en er ontstaat geen vervorming van het materiaal. De Plasma 54 is voorzien van een ingebouwde compressor. Het apparaat is uitgerust met tal van beveiligingen, zo volgt er een optische waarschuwing bij te laag voltage van de toorts.

Auke Cupédo (Redactie Auto & Motor TECHNIEK)

Reageer op dit artikel