nieuws

Explora: zes kleuren wielgewichten in een doosje

Werkplaats & Onderhoud

Explora: zes kleuren wielgewichten in een doosje

Explora levert wielgewichten van Hofmann Power Weights in zes kleuren per een doosje. Kleur je wielen!

Al enige jaren zijn gekleurde lichtmetalen wielen populair. Zo doet de kleurencombinatie van een witte auto met zwarte wielen het goed en ook ‘vol chroom’ of een kleuraccent komt steeds vaker voor.

Explora levert Hofmann Power Weights in zilver, zwart en chroom en heeft het gamma nu uitgebreid met een individuele HPW 380-verpakking, maar daarin zes gekleurde kleefgewichten van zink. De gewichten zijn rood, blauw, geel, oranje, wit en antraciet van kleur en wegen 60 gram per stuk.

De individuele verpakkingen worden geleverd met elk zes gewichten in een baliedisplay die ruimte voor 24 verpakkingen heeft. De kleefgewichten zijn niet alleen snel en eenvoudig te monteren, maar kunnen ook aan het einde van het seizoen worden verwijderd zonder sporen achter te laten. Dat betekent kosten  en tijdsbesparing voor werkplaatsen en een krasvrij velgoppervlak voor klanten.

Reageer op dit artikel