nieuws

Expert gereedschap voor een goede prijs

Werkplaats & Onderhoud

Expert gereedschap voor een goede prijs

StanleyBlack&Decker heeft een nieuwe gereedschaplijn in het leveringsprogramma opgenomen. Het nieuwe wereldmerk Expert is ontwikkeld voor professionals in de automotive- en industriesector en wordt aangeboden tegen een iets lagere prijs dan de premium-merken.

Het Expert-merk omvat standaardgereedschap van voldoende kwaliteit voor gemiddelde onderhoudswerkzaamheden. Het biedt een assortiment van 1200 referenties voor professionals, oftewel gereedschappen die tot de dagelijks benodigde standaarduitrusting van de monteur behoren. De komende twee jaar wordt het uitgebreid met 1300 nieuwe producten.

Alle producten zijn vervaardigd op basis van een productdossier van de R&D-afdeling van de StanleyBlack&Decker-groep. De producten zijn afgestemd op de eisen van de geldende ISO- en DIN-normen, maar overtreffen deze niet.
Premium-producten, zoals gereedschap van het merk Facom, overtreffen de eisen van de geldende normen met minimaal 30%.

Desondanks is de leverancier overtuigd van de kwaliteit van het Expert-gereedschap. Op alle producten uit het assortiment geldt een onbeperkte garantie (tenzij anders aangegeven) op fabrieksfouten en gebreken. Deze garantie geeft, onder voorwaarden, recht op vervanging of reparatie van defecte onderdelen.

Het Expert-assortiment wordt gedistribueerd via het netwerk van professionele distributeurs in de automobiel- en industriesector. In de Benelux wordt het merk Expert op de markt gebracht door het verkoopteam van Facom.

Hans Doornbos (Redactie AMT)

Reageer op dit artikel