nieuws

RL.Nano kleingereedschap van Facom

Werkplaats & Onderhoud

RL.Nano kleingereedschap van Facom

Het RL.Nano dopsleutelassortiment van Facom past makkelijk in een broekzak en is daarom ideaal voor technici die hun gereedschap in een drukke werkplaats het liefst binnen handbereik willen houden. De RL.Nano neemt weinig ruimte in de gereedschapskist in en is niet veel groter dan een mobiele telefoon.

De RL.Nano dopsleutelsets van Facom zijn in metrische en inch afmetingen beschikbaar, met zes‑ of twaalfkantdoppen, een 1/4 ratelsleutel, 2 verlengstukken, een kniegewricht, een 1/4 schroevedraaiergreep en een selectie van bits (zoals sleuf, Phillips, Pozidriv en Torx).

De set maakt het mogelijk om in een beperkte ruimte te werken. De ratelsleutels zijn licht, hebben een stofdichte kop, een onderhoudsvrij mechanisme en een ergonomisch comfortabel handvat. Het handvat is bestand is tegen werkplaatschemicaliën, zoals olie en vet.

De sets worden geleverd in een stevig koffertje met metalen sluitingen en scharnieren. Het koffertje is voorzien van afbeeldingen van de onderdelen. Bij het openen van het deksel komen de bits automatisch omhoog, zodat ze makkelijk uit de houder zijn te nemen.

Reageer op dit artikel