nieuws

Nieuw bij Facom: de Torx ratelsleutels

Werkplaats & Onderhoud

Nieuw bij Facom: de Torx ratelsleutels

Facom introduceert vier Torx ratelsleutels. Het lage profiel van de kop en de dunne schacht zijn ideaal voor gebruik in nauwe werkoppervlakken. Facom verwacht veel belangstelling.

Uitwendige of mannelijke E Torx bouten worden vaak gebruikt in de autotechniek. De zespuntige, stervormige bouten en cilinderkoppen zorgen voor een goede grip en verminderen het risico van het afschilferen van de kop tijdens het gebruik. De nieuwe ratelsleutels van Facom bieden voordelen ten opzichte van conventionele sleutels en ratel/doppencombinaties. Het lage profiel van de kop en de dunne schacht zijn ideaal voor gebruik in nauwe werkoppervlakken. Klussen kunnen snel geklaard worden, omdat de sleutel vast kan blijven zitten aan de sluiting en in zeer kleine stapjes van vijf graden aan‑ of losgeschroefd kan worden.

Vier modellen of een set

Facom heeft vier modellen Torx ratelsleutels gemaakt: E6 x E8, E10 x E12, E14 x E18 en E20 x E24. De sleutels kosten tussen de € 33,- en € 37,50 per stuk (exclusief BTW). Facom levert ook een set, waarin alle vier de modellen zitten (464TX.J4PB). Handelsonderneming de Vos rekent de rest van het jaar een actieprijs van € 78,- (exclusief BTW) voor deze set.

Reageer op dit artikel