nieuws

Leer bij over dieseltechniek tijdens open huis Terlouw

Werkplaats & Onderhoud

Leer bij over dieseltechniek tijdens open huis Terlouw

Terlouw Diesel Center opende in april en mei twee keer zijn deuren voor lezingen over dieseltechniek. Eenmaal gaf Bosch zijn visie op de techniek van dieselinspuitsystemen en de tweede keer deed Denso dat. Had u daarbij willen zijn? U krijgt nog één kans. Of nee, u krijgt er nog twee.

De lezingen van Bosch en Denso zitten erop. Die van Delphi volgt op 5 juni. Op die avond demonstreert Terlouw tevens zijn nieuwste testapparatuur en diagnosetools. Wie klaar wil zijn voor de toekomst in dieseltechniek noteert op die datum in zijn agenda: Terlouw Diesel Center, Raadhuislaan 50, Mijnsheerenland, 18.30 uur en schrijft hier in.

Geen nood

U kunt niet op 5 juni? Of u vindt Mijnsheerenland te ver? Geen nood, AMT is er bij en doet uitgebreid verslag.

Reageer op dit artikel