nieuws

Lascare is verkooppartner van Migatronic

Werkplaats & Onderhoud

Lascare in Sliedrecht is vanaf 1 april 2013 de nieuwe verkoop- en servicepartner geworden van het Deense Migatronic lasprogramma voor de autoschadeherstel sector in Nederland.

Om aansluiting te houden met de wensen en kwaliteitseisen van autofabrikanten, heeft Lascare het lasprogramma uitgebreid met het lasapparatuur van Migatronic. Deze Deense fabrikant levert professionele lasoplossingen voor de auto-industrie. Sinds 1970 richt Migatronic zich op de ontwikkeling en productie van gebruiksvriendelijke en betrouwbare lasmachines. Migatronic levert onder andere de Automig2 i‑machines, die speciaal voor de autobranche zijn gemaakt. Deze nieuwe generatie inverters wordt aanbevolen door de autofabrikanten Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, BMW, Jaguar, Ferrari, Saab, Landrover, Toyota, Kia en Suzuki.

Autopuls en DUO-versies

De Automig2 is leverbaar met een digitaal Autopuls bedieningspaneel. Deze nieuwe compacte serie bestaat uit traploos regelbare en gedigitaliseerde lasmachines met geautomatiseerde functies op alle niveaus; van high‑duty tot relatief eenvoudig MIG/MAG‑lassen. De Automig2 is ook verkrijgbaar als DUO-versie met ruimte voor twee draadhaspels; één voor MIG-solderen en de ander voor het lassen van koolstof- of roestvast staal, zodat eenvoudig kan worden overgeschakeld van het ene naar het andere project.

Reageer op dit artikel