nieuws

Facom rugzak is mobiele werkplaats en kantoor in één

Werkplaats & Onderhoud

Facom rugzak is mobiele werkplaats en kantoor in één

Facom introduceert een nieuwe rugzak, waarmee technici hun gereedschap en toestellen, zoals laptop en gsm, altijd bij de hand hebben.

Voor monteurs die vaak op stap moeten, ontwierp Facom de BS.L30: een lichte en volledige verstelbare rugzak. De rugzak bevat een tool organizer met handgreep, die snel kan worden verwijderd of gebruikt. De rugzak is voorzien van een laptopvak, een gsm‑zakje en een speciale ruimte voor documenten. Extra functies zijn onder meer een gewatteerd laptopvak, een beschermend gsm‑zakje in een van de schouderbanden, een reeks buiten‑ en binnenzakken en enkele reflecterende strips op de buitenzijde voor een goede zichtbaarheid. De rugzak is uitgerust met een slot.

Comfortabel te dragen

De verstelbare en gewatteerde heup‑ en schouderbandjes geven de drager een goede pasvorm en de verstelbare borstband zorgt voor extra stabiliteit. De achterkant heeft een gewatteerd rugstuk en de handgrepen zijn zacht. De rugzak meet 355 mm x 225 mm x 460 mm, heeft dertig liter bergruimte en twaalf kilogram laadvermogen. De rugzak is gemaakt van denier nylonstof en beschikt over een sterke, waterdichte basis, waardoor de zak rechtop blijft staan. Het niet‑agressieve profiel onderaan de rugzak voorkomt beschadiging van delicate vloeren.

De BS.L30 kost 65,- euro exclusief BTW.

Reageer op dit artikel