nieuws

Andriessen Groep verkoopt handelsactiviteiten

Werkplaats & Onderhoud

Andriessen Groep verkoopt handelsactiviteiten

De Andriessen Groep in Baambrugge gaat zich helemaal toeleggen op de ontwikkeling, productie en export van TEN werkplaatsapparatuur. Alle handelsactiviteiten zijn verkocht aan Jack Reuvers en Bart Boerboom. Zij zijn Oskamp Equipment Nederland gestart.

Het nieuwe bedrijf, met een bekende naam, opereert vanuit de Rijksstraatweg 45 in Baambrugge, waar ook de Andriessen Groep gevestigd is.

Oskamp Equipment Nederland voert remmentestbanken van Cartec, Saxon en TEN, hefbruggen van Rotary, FOG, Space, Zippo en JAB, wielservice-apparatuur van John Bean en FOG, diagnose-apparauur van Gutmann, Tecnomotor en TEN, aircomachines van SPX en Wigam, spuitcabines van Omia en emissietesters van TEN.

Op de komende Autoprofessioneel in Gorinchem zal Oskamp Equipment Nederland zich voor het eerst presenteren.

Auke Cupédo
(Redactie Auto & Motor TECHNIEK)

Reageer op dit artikel