nieuws

Flexible Abrasive Hookit handvellen van 3M

Werkplaats & Onderhoud

Flexible Abrasive Hookit handvellen van 3M

De nieuwe Flexible Abrasive Hookit Hand Sheets van 3M zijn uitstekend geschikt voor het schuren van kanten, randen en moeilijk bereikbare plaatsen, zoals bumpers en de binnenkanten van de carrosserie.

Onder het Hookit Schuurassortiment vallen de 3M schuurschijven met het unieke Hookit klitteband‑systeem op de rugzijde, de nieuwe 3M Flexible Abrasive Hookit handvellen maken dit assortiment compleet. Deze nieuwe 3M handvellen combineren een uitstekende snijkracht en een zachte ‘touch’ en ze zijn daardoor prettig in gebruik. De handvellen zijn ideaal voor het schuren en matteren van primer en blanke lak. Vooral op kanten, randen en moeilijk bereikbare plaatsen – zoals bumpers en binnenkanten van de carrosserie – is er snel en comfortabel mee te werken, mede omdat de handvellen flexibel zijn en een grote vervormbaarheid hebben. De handvellen hebben een duidelijke kleurcodering en een optimale aanduiding van de P‑grofte. De vellen zijn verkrijgbaar in P‑grofte 400, 600, 800, 1000, 1200 en 1500. De handvellen worden geleverd in een praktische dispenser‑doos met een gratis schuurblok in elke doos.

Reageer op dit artikel