nieuws

Turbo’s Hoet begint onderdelendivisie voor trucks

Werkplaats & Onderhoud

Turbo’s Hoet begint onderdelendivisie voor trucks

Turbo’s Hoet begint een nieuwe onderdelendivisie voor de truckbranche. Turbo’s Hoet wil zich toeleggen op de import, export en distributie van truck- en traileronderdelen.

Turbo’s Hoet staat vooral bekend als een leverancier van revisieturbo’s en nieuwe turbo’s van de merken Garrett, BorgWarner, Holset, Mitsubishi en IHI. Maar in België, Frankrijk en diverse Oosteuropese landen is Turbo’s Hoet ook een bekende leverancier binnen de aftersalesmarkt voor trucks. Dat gaat in Nederland ook gebeuren. Met de nieuwe onderdelendivisie gaat Turbo’s Hoet de grote wagenparken en garageketens volgens het one‑stop‑shopping voorzien van een compleet onderdelenprogramma voor alle bekende truck‑ en trailermerken.

Onderdelen en diagnosetools

Het aanbod varieert van cilinderkoppen, complete motoren, versnellingsbakken, stuurinrichtingen en luchtdrukcomponenten tot aan starters en dynamo’s. Behalve de levering van onderdelen biedt de onderdelendivisie ook een complete werkplaatsondersteuning met de modernste diagnosetools voor alle bekende truckmerken. Turbo’s Hoet gaat de grotere wagenparken en truckgarageketens rechtstreeks leveren, waarbij de klanten kunnen kiezen uit revisie, OEM‑ of originele onderdelen. De nieuwe truck onderdelendivisie van Turbo’s Hoet zal tijdens de Carrosserie Vakdagen in Hardenberg (9, 10 en 11 april aanstaande) officieel worden geïntroduceerd.

Reageer op dit artikel