nieuws

Schone spuitcabine met vernieuwde Wiltec Striplak

Werkplaats & Onderhoud

Schone spuitcabine met vernieuwde Wiltec Striplak

Verfoverspray, vuil en stof zorgen voor smerige spuitcabines. Wiltec Striplak zorgt voor helderwitte spuitcabines, kan in één keer dekkend worden aangebracht en is makkelijk te verwijderen.

Voor veel autospuiters is het een bekend probleem: vuile wanden, doffe TL‑armaturen, verfoverspray en stof zorgen voor overlast in de productie. Het zorgt ook voor een ongezonde werkomgeving, meer afkeur en hogere productiekosten. Met het gebruik van de Wiltec Striplak zijn spuitcabines langdurig te beschermen tegen verfoverspray, vuil en stof.

Grotere lichtopbrengst

De vernieuwde striplak is witter van kleur, waardoor de lichtopbrengst in de cabine groter is. De lichtopbrengst is van groot belang, aangezien de kleur en de dekking dan goed kunnen worden gecontroleerd. De striplak is met behulp van een airless pomp, roller of kwast eenvoudig aan te brengen.

De striplak is bestand tegen temperaturen van 85°C en wordt geleverd in verpakkingen van tien of twintig liter. Het verbruik is circa één liter per twee à drie vierkante meter en kan ook over oude vervuilde lagen worden aangebracht. Er is ook een transparante striplak leverbaar voor TL‑armaturen en ramen, die wordt geleverd in verpakkingen van vijf of tien liter.

Eenvoudig te verwijderen

Dankzij de nieuwe samenstelling is de striplak ook eenvoudig te verwijderen. De beschermende laag kan als één geheel van muren en vloeren worden ‘afgestript’, zonder daarbij restanten achter te laten. Wiltec Striplak voldoet aan de laatste milieu-eisen, omdat het product op waterbasis is. Een gratis monster is te verkrijgen bij Wiltec.

Reageer op dit artikel