nieuws

Nieuwe Norton Ice schuurschijven bij Wiltec

Werkplaats & Onderhoud

Nieuwe Norton Ice schuurschijven bij Wiltec

Importeur Wiltec introduceert een nieuwe reeks Norton Ice schuurschijven, die speciaal zijn ontworpen voor spotrepair zones en het nabehandelen van lakfouten. Ze zijn bedoeld voor spiegelglad polijsten.

Vooral op perfect gespoten hoogglans producten mag geen krasje te zien zijn. Schuurkrassen in de lak zorgen voor afkeur, waardoor opnieuw spuiten noodzakelijk is. Overal waar de schuurfinish bepalend is voor het polijstresultaat, zijn Norton Ice schuurschijven geschikt. Norton Ice foam schijven zijn ontworpen voor het schuren van lakken, polyester en kunststof producten. De schuurschijven zijn opgebouwd uit drie aspecten: een linnen foamdrager met open structuur, een Norgrip-bevestiging en zeer fijne korrels.

Verkrijgbaar in 80 en 150 mm

Het eerste aspect van de Norton Ice schuurschijf is de linnen foamdrager, die grote hoeveelheden water kan absorberen, zich vormt naar het oppervlak en tevens voor een egale drukverdeling zorgt. Ten tweede is de Norgrip-bevestiging wasbaar, waterbestendig en herbruikbaar en tenslotte zorgt de driedimensionale coating van de slijpkorrels voor een gladde afwerking, een lage krasdiepte en een constante schuurprestatie. De schuurschijven zijn beschikbaar in diameters van 80 mm en 150 mm en in korrelgrootte 1500, 2000 en 3000. Importeur Wiltec levert meer informatie en een gratis monster.

Reageer op dit artikel