nieuws

Toolspecial introduceert Hazet gereedschapswagen, bandenwagen en Too’l veiligheidsschoenen

Werkplaats & Onderhoud

In de eerste ‘Toolspecial’-editie van 2013 van leverancier Toolspecial zijn diverse nieuwe producten opgenomen, zoals een bandenwagen, een nieuwe Hazet gereedschapswagen en Too’l veiligheidsschoenen.

Toolspecial introduceert Hazet gereedschapswagen, bandenwagen en Too’l veiligheidsschoenen

Toolspecial levert van Hazet een XL gereedschapswagen. De 179XL is groter dan de reguliere 179, heeft veertig procent meer ladevolume en een totale draagkracht van duizend kg. Daarnaast bevat de XL een RVS‑werkblad, een hoogwaardig onderstel en honderd procent uittrekbare lades met zelfsluitende werking door de softclose. De 179XL kost € 2.199,- (232-delig), maar is ook leeg verkrijgbaar.

Bandenwagen met grijpsysteem
Toolspecial levert ook een bandenwagen voor het verplaatsen van een set wielen. Door het gepatenteerde grijpsysteem en kantelsysteem is een bandenset van meer dan honderd kilo met gemak te verplaatsen. De beweegbare as zorgt voor het verplaatsen van het kantelpunt van de wielenset, waardoor de set topzwaar wordt en eenvoudig te kantelen is. Het grijpsysteem zorgt voor een goede grip op de banden en is geschikt voor wielensets van 14 tot 20 inch. De bandenwagen kost € 199,-.

Toolspecial heeft ook veiligheidsschoenen van Too’l in de collectie opgenomen. Deze leren sneakers (veiligheidsklasse S3) hebben een hippe uitstraling en zijn ook buiten de werkplaats draagbaar. De sneaker is verkrijgbaar in rood (‘fire’), blauw (‘water’) en blauwgrijs (‘cloud’). De ‘cloud’ is antistatisch. De schoenen zijn verkrijgbaar in de maten 36 tot en met 47 en kosten € 69,95 per paar.

Jerrycan met veiligheidsslot
Andere nieuwe producten zijn Ferve Ten acculaders, Aba slangklemmen en een opvouwbare lekbak van Cemo. Van die fabrikant levert Toolspecial ook een jerrycan met een automatisch sluitende vulpijp, een veiligheidsslot en een heffingsysteem voor veilig schenken. De jerrycan is geschikt voor benzine, diesel, ruitenwisser- en koelvloeistof en is verkrijgbaar in vijf (€ 19,90) en tien liter (€ 29,20).

Reageer op dit artikel