nieuws

Kroon-Oil introduceert geavanceerde PowerFlush

Werkplaats & Onderhoud

Kroon-Oil introduceert geavanceerde PowerFlush

Tijdens de Auto Professioneel en Schadeherstel vakbeurs (5, 6 en 7 februari aanstaande) in Gorinchem, introduceert Kroon-Oil de PowerFlush. Deze geavanceerde machine spoelt en reinigt de automatische transmissie snel en effectief en voorziet de automaat van verse ATF.

De Kroon‑Oil PowerFlush-methode maakt het mogelijk om op een geavanceerde en innovatieve manier automatische transmissies en stuurbekrachtigingssystemen te spoelen, te reinigen en volledig te voorzien van verse vloeistof.

Bij een normale verversing op de ouderwetse manier, wordt slechts dertig tot veertig procent van de oude ATF vervangen door nieuwe ATF‑vloeistof. De Kroon‑Oil PowerFlush spoelt op eenvoudige wijze een automatische transmissie door, reinigt en ververst volledig; nagenoeg zonder sleutelen en met fantastische resultaten. De PowerFlush reinigt het volledige systeem inclusief koppelomvormer, oliekoeler en alle leidingen.

Ook preventief te gebruiken

PowerFlush is ontwikkeld in samenwerking met Gery Slot, die zijn naam heeft gevestigd als PowerFlush-expert. De Kroon‑Oil PowerFlush is een waardevolle aanvulling op het uitgebreide dienstenpakket van Kroon‑Oil B.V.

De PowerFlush biedt garagebedrijven een unieke kans om de werkplaatsactiviteiten uit te breiden en extra inkomsten te genereren. Zo kan een preventieve powerflush dure reparaties in de toekomst voorkomen. Kroon‑Oil is op 5, 6 en 7 februari aanstaande aanwezig op de Auto Professioneel & Schadeherstel Vakbeurs in Gorinchem.

Reageer op dit artikel