nieuws

AMT-abonnee welkom bij grote finale AMT ATG Kenniscompetitie!

Werkplaats & Onderhoud

AMT-abonnee welkom bij grote finale AMT ATG Kenniscompetitie!

Net na de jaarwisseling zijn de 12 finalisten van de AMT ATG Kenniscompetitie bekend. Zij spelen op 26 januari de grote finale bij ATG in Dordrecht. De eretitel AMT ATG Kenniskampioen én de prijzen van sponsor Toolspecial staan op het spel. Die finale belooft een boeiend schouwspel te worden. AMT-abonnees kunnen erbij zijn…

Met het verschijnen van AMT 12 staat de laatste kennistoets uit de AMT ATG Kenniscompetitie live op AMT.nl. Die toets over datanetwerken geeft iedere autotechnicus nog tot 4 januari de kans om zich te plaatsen voor de grote finale van de AMT ATG Kenniscompetitie op 26 januari. Daar bestrijden de 12 finalisten elkaar eerst in een theorieronde, waarna de allerbesten het tegen elkaar opnemen in de praktijk. AMT, ATG, Toolspecial en de finalisten gaan van die finale op zaterdag 26 januari een waar spektakelstuk maken.

Schrijf snel in!
En belangrijk, ook AMT-abonnees die zich niet plaatsen, kunnen de spetterende finale bijwonen. Alleen wel snel inschrijven want het aantal plaatsen is beperkt. Het programma van de finale van de AMT ATG Kenniscompetitie ziet er als volgt uit:
11.30u: Ontvangst met broodjes.

12.30u: Start vragenrondes.

15.00u: Borrel/snack.

15.15u: Start finalerondes met praktijkopdrachten.

16.45u: Bekendmaking AMT ATG Kenniskampioen en prijsuitreiking.

Graag tot ziens op 26 januari bij ATG op de Pieter Zeemanweg 116 in Dordrecht!

Reageer op dit artikel