nieuws

Stokvis en Mivar leveren en servicen Delphi Truck Diagnose

Werkplaats & Onderhoud

Stokvis en Mivar leveren en servicen Delphi Truck Diagnose

De Delphi Truck Diagnose-apparatuur wordt in Nederland op de markt gebracht door Stokvis Equipment. Voor de technische ondersteuning heeft Stokvis Equipment een beroep gedaan op de MivarGroup, die ervaring heeft opgebouwd binnen het segment zware voertuigen.

Stokvis Equipment is door Delphi sinds de BedrijfsautoRAI 2012 aangewezen als leverancier van Delphi Truck Diagnose-apparatuur. Volgens Stokvis Equipment verloopt de verkoop van de diagnose-apparatuur succesvol.

Mivar verzorgt al jarenlang de technische helpdeskfunctie voor diverse merken diagnose-apparatuur en nu dus ook voor Delphi Truck Diagnose-apparatuur. Het Mivar-diagnoseteam helpt de bedrijfswagentechnici bij de technische uitdagingen die zij bij de diverse merken trucks, trailers en lichte bedrijfsauto’s kunnen tegenkomen.Naast deze samenwerking neemt Mivar ook de toepassingstrainingen voor gebruikers van de Delphi Truck Diagnose-apparatuur voor haar rekening. Stokvis Equipment en Delphi zijn ook sponsors van het Hamer‑Dakarteam 2013.

Reageer op dit artikel