nieuws

KS Tools vergroot aanbod afstelgereedschap

Werkplaats & Onderhoud

KS Tools vergroot aanbod afstelgereedschap

Gereedschapsspecialist KS Tools heeft haar assortiment vergroot en een online database gelanceerd, zodat automonteurs de benodigde afstelgereedschappen of ‘Timing Tools’ snel kunnen vinden door het invoeren van het OEM-nummer of andere relevante voertuiggegevens.

KS Tools heeft het assortiment afstelgereedschap voor motoronderhoudswerkzaamheden aanzienlijk uitgebreid en verkoopt de zogeheten Timing Tools voor ongeveer 95 procent van alle auto’s op de Europese markt.

KS Tools heeft een nieuwe catalogus gemaakt, waarvan de gegevens gelinkt zijn aan de onderdeelnummers van de voertuigfabrikanten. De database is gebouwd op data van Autodata en linkt OEM‑nummers met de artikelen uit het KS Tools assortiment. Er kan niet alleen gezocht worden op automerk, model van de auto, bouwjaar, inhoud van de motor en motortype, maar ook op OEM‑nummer en motorcode.

De KS Tools databank toont alle benodigde afzonderlijke gereedschappen met het KS-artikelnummer en het OEM‑nummer en ook de complete sets. De Engelstalige ‘Toolfinder’-catalogus is online te raadplegen of in z’n geheel te downloaden.

Reageer op dit artikel