nieuws

Klaar voor de winterbandenwissels met Promobi

Werkplaats & Onderhoud

Klaar voor de winterbandenwissels met Promobi

De winterbandenperiode is weer aangebroken. Speciaal voor het autobedrijf heeft Promobi een aantal nieuwe producten voor de winterbandenperiode aan haar assortiment toegevoegd.

Het assortiment van Promobi omvat onder andere het bandenetiket, waarop de autotechnicus klant- en bandgegevens invult. Verder levert Promobi winterbandenspandoeken en showroombanners met de tekst ‘Winterbandenvoordeel’ of ‘Wintercontrole’.

Als een klant over extra wielbouten/-moeren beschikt, kan het autobedrijf deze bewaren in een handig opbergzakje. De opbergzakjes zijn per 25 stuks leverbaar. En voor autobedrijven die geen winterbanden opslaan, maar deze weer meegeven aan de klant, levert Promobi bandenhoezen. Door de banden in bandenhoezen te verpakken kan de klant de banden schoon vervoeren. De bandenhoezen zijn per 100 stuks op een rol leverbaar.  

Als de wielbouten na 50 kilometer nagetrokken moeten worden, moet een klant weer terug te komen bij het autobedrijf. Om een klant daarvan op de hoogte te brengen, levert Promobi spiegelhangers. Voor € 20,- ontvangt het autobedrijf 100 spiegelhangers.

Reageer op dit artikel