nieuws

Kant-en-klare wintersets van Sonax Car Care

Werkplaats & Onderhoud

Kant-en-klare wintersets van Sonax Car Care

Als we de voorspellingen moeten geloven valt komend weekeinde de eerste winterse neerslag. In veel werkplaatsen is het echter al enige weken topdrukte met de winterbandenwissel. Doet u meteen een wintercheck? Vergeet dan niet de klant te adviseren over het gebruik van voor de winter geschikte vloeistoffen. Sonax Car Care helpt u graag.

Veel automobilisten staat er niet bij stil dat het winterseizoen andere vloeistoffen vereist. De winterbandenwissel of de wintercheck is het ideale moment om uw klant van advies en de juiste producten voor de winter te voorzien.

Kant-en-klare sets
Sonax
levert een drie- en een vijfdelige winterset, klaar voor gebruik. De driedelige winterset bestaat uit een ruitensproeierantivries, een ruitenontdooier en slotontdooier. De vijfdelige set voegt daar een ijskrabber en een anti-condensdoek aan toe. De bijbehorende adviesprijzen zijn € 8,69 respectievelijk € 12,49. Extra tip van Sonax: “Maak eerst het ruitensproeierreservoir leeg alvorens deze met antivries te vullen. Alleen dan is een optimale werking gegarandeerd.”

Verzorging voor echte autoliefhebbers
Heeft u echte autoliefhebbers als klant? Adviseer ze een grondige was- en poetsbeurt van de auto voor optimale winterbescherming. Sonax heeft hiervoor een vierstappenplan bedacht om de auto optimaal te beschermen. Start met het grondig wassen van de auto met een goede shampoo, bijvoorbeeld Sonax Wash & Shine. De lak lijkt nu schoon, maar wie de lak nauwkeuriger bekijkt ziet sporen van afgelopen zomer zoals insectenresten, boomhars of andere vervuiling. Voor een grondige reiniging van de lak is het kleien van de auto noodzakelijk. De Sonax Xtreme Spray & Clay is hier geschikt voor. Door met de klei elk stukje van het plaatwerk te behandelen verwijdert u ook de hardnekkigste vervuiling.

Nu de lak geheel schoon is kan, door te polijsten met Sonax Xtreme Polish & Wax, de glans van de lak hersteld worden. Tenslotte moet de schone lak nog verzegeld worden met een wax. Bij Sonax kunt u kiezen voor een wax uit de Original, Xtreme of Premium lijn. Sonax: “De wax zal uw auto beschermen tegen regen, zout en typische herfst- en wintervuil.”

Reageer op dit artikel