nieuws

Lichtmetalen velgen herstellen met Innotec

Werkplaats & Onderhoud

Lichtmetalen velgen herstellen met Innotec

Een mooie auto vraagt om mooie wielen. Zeker, wel jammer dat stoepranden niet altijd even vriendelijk zijn voor fraai lichtmetaal. Innotec biedt een praktische oplossing in elf stappen. Bekijk ze in woord en bewegend beeld.

Lelijke krassen op mooie aluminium velgen. Daar wordt de autoliefhebber niet blij van. Net zo min als de autoverkoper overigens, want beschadigde wielen kunnen van een fraaie occasion een winkeldochter maken.

Stap-voor-stap
Het Innotec Alu Scratch Repair System maakt van zo’n winkeldochter weer een begeerlijke partner. Hoe? Het begint met reinigen en schuren van de beschadigde plek. Daarna de krassen opvullen met een homogeen mengsel van aluminium poeder. Vervolgens uit laten dampen en schuren. Spotprimer erover en afwerken met een finish in de juiste kleur.

Reparatiekoffer
Innotec biedt de acht middelen die samen dat klusje kunnen klaren in een koffer met de naam Alu Scratch Repair System. Prijs van die alu-wielenherstelkoffer: € 219,-. Bestellen gaat telefonisch. Kijk voor het nummer op www.innotec-automotive.nl.

Eerst zien hoe het Alu Scratch Repair System werkt? De video stelt het systeem voor en toont de werkwijze stap-voor-stap.

Reageer op dit artikel