nieuws

Facom DF.23 terugduwapparaat voor remzuigers

Werkplaats & Onderhoud

Facom DF.23 terugduwapparaat voor remzuigers

Facom introduceert de DF.23, een terugduwapparaat voor remzuigers voor vaste en drijvende remklauwen.

De vervanging van remblokken is één van de meest voorkomende bezigheden over de hele levensduur van een auto. Wanneer de remblokken slijten, blijven de remzuigers uitgezet en is gereedschap nodig om ze terug te zetten en de nieuwe blokken te plaatsen.

De huidige gereedschappen op de markt werken volgens Facom traditioneel uitsluitend op één type remklauw. De Facom DF.23 is een krachtig instrument voor zowel vaste als drijvende remklauwen, dus ook voor sportauto’s.

Het ontwerp van de DF.23 voorkomt schade aan de zuigers, naven en remklauwen en zorgt voor de parallelle intrekking van de zuigers.

180 graden draaibaar
De DF.23 draagt bij tot de doeltreffendheid in drukbezette garagebedrijven. De stalen platen die de zuigers aandrijven kunnen 180 graden draaien wat het gebruik zowel links als rechts vergemakkelijkt.

De DF.23 heeft een maximale kracht van 225 kg om verroeste of gecorrodeerde zuigers los te maken. Het enkele hefboommechanisme dat wordt gebruikt om de kracht toe te passen en te lossen, vergemakkelijkt de operatie en zorgt voor een snellere service.

De Facom DF.23 kost 110,- euro bruto exclusief.

Reageer op dit artikel