nieuws

Nieuwe productlijn WD-40 voor professionals

Werkplaats & Onderhoud

Nieuwe productlijn WD-40 voor professionals

WD-40 brengt een nieuwe lijn van zeven speciale producten op de markt. De producten, waaronder Siliconenspray, Reinigingsspray, Contactspray en Droogsmeermiddel, worden speciaal voor de autobranche op de markt gebracht onder de merknaam WD-40 Specialist.

Sommige toepassingen vragen om een product met speciale eigenschappen. Zo hebben bijvoorbeeld kunststof onderdelen een onderhoudsproduct nodig, dat het product niet beschadigt. Bij smeren of reinigen is misschien een product gewenst dat geen olie‑ of vetlaagje achterlaat.

Vaak worden ook hoge eisen gesteld aan de kruipvaardigheid en aan de druk‑ en temperatuurbestendigheid van onderhoudsproducten. Met de zeven WD‑40 Specialist‑producten is er een breed aanbod van speciale reparatie‑ en onderhoudsstoffen, dat aan deze eisen voldoet.

De productlijn bestaat uit Super Kruipolie, Wit Lithium Spuitvet, Siliconenspray, Universele Reinigingsspray, Contactspray, PTFE Droogsmeermiddel en PFTE Smeerspray. Samen met de multifunctionele WD‑40 zorgen ze ervoor dat de meest voorkomende technische handelingen kunnen worden uitgevoerd.

Alle producten, behalve het Wit Lithium Spuitvet (vanwege de hoge viscositeit), hebben net als WD‑40 de handige ‘Smart Straw’‑sproeikop.

De WD‑40 Specialist‑lijn wordt aan professionals in de automotivebranche verkocht door Service Best International in Veldhoven. De veiligheidsinformatiebladen zijn te vinden op www.wd40specialist.nl.

Reageer op dit artikel