nieuws

Praktische nieuwe website van Forté

Werkplaats & Onderhoud

Praktische nieuwe website van Forté

Hoe werkt een airconditioningssyteem en waarom heeft het onderhoud nodig? Hoe stel je vervuiling in de motor vast en hoe draagt een schone motor bij aan een schoner milieu? Dat zijn vragen die Forté op zijn nieuwe website beantwoordt. En naast deze achtergrondinformatie is er natuurlijk nog veel meer te vinden.

De nieuwe website van Forté, www.schoonpresteertbeter.nl, is zowel op consumenten als op professionals gericht. De site legt consumenten uit waarom het belangrijk is bij elke onderhoudsbeurt het brandstofsysteem en de motor van binnen te laten reinigen. De autotechnicus vindt op de website informatie over Forté-producten, service en ondersteuning.


Via een login-gedeelte, komt hij bij uitgebreide technische informatie en via een winkelwagensysteem bestelt hij eenvoudig de Forté-producten.

Lijst met storingen
Andere nieuwe functionaliteiten op de website zijn een nieuwspagina en een lijst met storingen die met Forté opgelost kunnen worden. Het opzoeken van de Forté-adviseur in de buurt, gaat ook via de website. Binnenkomt komt Forté met een digitale nieuwsbrief en een mobiele applicatie.

Reageer op dit artikel