nieuws

Nieuwe schrob-zuigmachines van Nilfisk Alto

Werkplaats & Onderhoud

Nieuwe schrob-zuigmachines van Nilfisk Alto

Nilfisk Alto heeft twee nieuwe schrob-zuigmachines geïntroduceerd: de Scrubtec 234 C, een compacte snoer schrob-zuigmachine en de Scrubtec 337 OBC, een compacte batterij-aangedreven schrob-zuigmachine.

De Scrubtec 234 C kan schrobben en zuigen in voor- en achterwaartse richting en schrobt en droogt de vloer in één arbeidsgang honderd procent droog.

De Scrubtec 234 C is licht, draagbaar en dankzij de vier zwenkwielen goed manoeuvreerbaar. De machine is geschikt voor het onderhoud van harde vloeren in kleine ruimtes, zoals kantines. Aan de voorkant heeft de 234 C een verend cilindrisch borstelsysteem, waarmee goed langs de muren is schoon te maken.

De machine is uitgerust met een losse schoon- en vuilwatertank, zodat ze gemakkelijk te vullen en te legen zijn. De filters kunnen gemakkelijk verwijderd worden om schoon te maken en de borstel is te vervangen zonder gebruik te maken van gereedschap.

Het bedieningspaneel is makkelijk te bedienen en via een pedaal is de borstel omhoog te brengen of te laten zakken. Stroom krijgt de Scrubtec 234 C via een vijftien meter lang snoer.

Een zwaardere schrob-zuigmachine is de nieuwe Scrubtec 337 OBC, een batterij-aangedreven machine voor harde vloeren in ruimtes waar lichte tot middelzware reiniging nodig is.

Dankzij het lage geluidsniveau is de 337 OBC ook overdag te gebruiken. De machine is compact en zeer manoeuvreerbaar, zodat ook moeilijk bereikbare plekken gemakkelijk gereinigd kunnen worden.

De 337 OBC is standaard uitgerust met een batterij, een ingebouwde lader, borstels en oliebestendige zuigmonden van polyurethaan.

John Mulder (Redactie AMT)

Reageer op dit artikel