nieuws

Multitalent WD-40 komt met multitalent

Werkplaats & Onderhoud

Multitalent WD-40 komt met multitalent

WD-40, het vloeibare multitalent in elke werkplaats heeft een nieuwe actie. Bij de aanschaf van een display met 24 bussen WD-40 met Smart Straw 450 ml, ontvangt u tijdelijk nóg een multitalent…

U ontvangt een praktische multitool met negen functies bij de aanschaf van 24 bussen WD-40 met Smart Straw. Het cadeau is symbolisch bedoeld, want net als het praktische handgereedschap voor de broekzak is de WD-40 Smart Straw een echt multitalent. De allrounder reinigt en beschermt, verhelpt piepen en kraken, verdringt vocht, beschermt tegen corrosie en maakt verroeste onderdelen en vastzittende mechanismen los.

De Smart Straw-sproeikop op elke 450-ml-bus van WD-40 biedt het voordeel dat zowel grote als kleine oppervlakken behandeld kunnen worden. De bus kan met één hand gebruikt worden en werkt zelfs ondersteboven.

Kortom, wie nu zijn voorraad WD-40 aanvult, profiteert van nóg een multifunctioneel product. WD-40 is verkrijgbaar via Toolspecial.com.

Paul Janssen (Redactie AMT)

Reageer op dit artikel