nieuws

Mijngrossier.nl koppelt speciaalgereedschap aan autotypen

Werkplaats & Onderhoud

Mijngrossier.nl koppelt speciaalgereedschap aan autotypen

Mijngrossier.nl heeft een nieuwe applicatie: voertuigspecifiek speciaalgereedschap. Met één druk op de knop ‘Speciaal Gereedschap’ wordt het benodigde speciaalgereedschap bij bepaalde onderdelen getoond.

Mijngrossier.nl vergemakkelijkt de zoektocht naar het juiste speciaalgereedschap. Door het kenteken van een auto in te voeren, wordt per subgroep direct duidelijk welk speciaalgereedschap beschikbaar is.

Er wordt gestart met speciaalgereedschap voor de menugroepen Distributie, Wiellagers, Filters en Koppelingen. Het speciaalgereedschap wordt visueel weergegeven en technisch omschreven.

Klikt de klant bijvoorbeeld op Distributie, dan verschijnt rechts bovenin de button ‘Speciaal Gereedschap’; door hier op te klikken worden alle beschikbare distributiegereedschappen voor dat autotype zichtbaar met vermelding van product, merk, afbeelding, brutoprijs, eventuele actieprijs en technische beschrijving.

Het speciaalgereedschap kan direct besteld worden met de reguliere onderdelenbestelling van mijngrossier.nl. Op dit moment zijn er bijna tachtigduizend speciaalgereedschap-verknopingen voorhanden van onder meer Hazet, Laser, Midlock en LuK.

Grafische weergave groepen onderdelen

Mijngrossier.nl heeft ook de zoekfunctie op OE-artikelnummers verbeterd. Voor monteurs is de grafische weergave van groepen onderdelen nieuw. Hiermee is in één oogopslag visueel duidelijk welke onderdelen voor een goede reparatie nodig zijn en wat direct besteld moet worden. In navolging van de succesvolle grafische weergave van uitlaten, stuurdelen en dakdragers worden nu ook Multi-V-onderdelen grafisch weergegeven.

John Mulder (Redactie AMT)

Reageer op dit artikel