nieuws

Lascare laat schadeherstel optimaal renderen

Werkplaats & Onderhoud

Lascare laat schadeherstel optimaal renderen

De marges staan onder druk, dus moet de schadehersteller slimmer werken. Hoe? Dat toont Lascare tijdens een demonstratie op alle vier de hoeken van hun stand op de Auto Professioneel en Schadeherstel Vakbeurs in Gorinchem. Van moderne lasapparatuur tot handige uitdeuksets, maar ook geïsoleerd gereedschap voor de hybride-auto. We lopen de Lascare demonstraties met u langs.

Op de eerste hoek van de Lascare-stand het Vijf-in-één Mig-Mag-Mog-Tig-MMA lasapparaat. Lascare demonstreert dat iedere plaatwerker daar probleemloos staal en aluminium mee kan solderen en lassen.

Op hoek nummer twee zien we dat het bekende Miracle uitdeuksysteem vernieuwd is. “Nu nog meer rendement op kwalitatief hoogwaardig paneelherstel”, zegt Lascare.

Op de volgende hoek het slimme Magic-uitdeuksysteem. Daarmee deukt u 60 tot 70% van de panelen uit zonder lakschade.

Op hoek vier voorkomt Lascare schade aan mens en voertuig door te werken met de VDE en ESD handgereedschappen van Wiha. Voor wie nu even afhaakt: VDE-gereedschap is zo goed geïsoleerd dat het veilig te gebruiken is voor het hoogspanningsdeel van hybride en elektrische auto’s. ESD-gereedschap beschermt kwetsbare elektronica tegen elektrostatische ontlading.

Erwin den Hoed (Redactie AMT)

Reageer op dit artikel