nieuws

Diagnoseplatform Delphi/AutoTools gekoppeld aan HBase

Werkplaats & Onderhoud

Diagnoseplatform Delphi/AutoTools gekoppeld aan HBase

Eind vorig jaar integreerde Toolspecial de reparatie- en onderhoudsinformatie van het autotechnische programma AutoTools in de hard- en software van diagnosespecialist Delphi. Nu is er ook een directe link met de onderdelencatalogus HBase.

Eind vorig jaar werden de hard- en software producten van Delphi gekoppeld aan de onderhoudsinformatie van AutoTools. Het is een koppeling tussen de probleemanalyse en de probleemoplossing: de producten van Delphi analyseren een storing en AutoTools biedt de praktische oplossing met informatie en een technische helpdesk. Het resultaat is een compleet diagnoseplatform voor autobedrijven die voertuigen willen uitlezen.

Direct naar onderdelen in HBase

Een extra toevoeging aan dit diagnoseplatform is de connectie van AutoTools met de HBase-onderdelencatalogus. HBase is een digitale onderdelencatalogus, waarin meer dan honderdduizend artikelen zijn opgenomen. HBase kent twee miljoen verknopingen en meer dan 11.500 autotypen.

Waar zit het onderdeel?

Naast een omschrijving van de producten bevat het ook veel afbeeldingen en technische weergaven. Met de connectie van het diagnoseplatform met HBase kan de monteur van de probleemanalyse, via de probleemoplossing direct naar het overzicht van de juiste onderdelen, die eventueel vervangen moeten worden.

HBase en AutoTools vormen het hart van het bestel- en informatiesysteem mijngrossier.nl.

John Mulder (Redactie AMT)

Reageer op dit artikel