nieuws

Elektrische Renaults op BlitzRotary SPOA3T hefbrug

Werkplaats & Onderhoud

Elektrische Renaults op BlitzRotary SPOA3T hefbrug

Vooruitlopend op de introductie van de Twizy begin 2012, heeft Renault alvast de BlitzRotary SPOA3T tweekoloms hefbrug aangewezen als hefbrug om onderhoud uit te kunnen voeren aan deze elektro-auto. De SPOA3T garandeert bedrijfszekerheid door zijn eenvoudige concept.

De SPOA3T heeft een onderhoudsvrije hydraulische aandrijving, een mechanische synchronisatie met staalkabels en een eenvoudige elektrische bediening. De brug is elektrisch aangedreven en heeft geen bodemplaat.

De SPOA3T biedt een maximale doorrijruimte met minimale uitwendige afmetingen. De hefbrug is asymmetrisch, dat wil zeggen dat er korte opnamearmen vooraan en lange achteraan zitten. Ook zijn beide kolommen onder een hoek geplaatst. Hierdoor kunnen de portieren van het voertuig ongehinderd worden geopend en ontstaat er een maximale bewegingsvrijheid. Naast het handig in- en uitstappen is een asymmetrische hefbrug handig voor reparaties aan het interieur.

De SPOAT3T wordt op de markt gebracht door Oskamp Equipment.

Hans Doornbos (Redactie AMT)

Reageer op dit artikel