nieuws

Klein poetsmachientje voor spotrepair

Werkplaats & Onderhoud

Klein poetsmachientje voor spotrepair

CROP (voluit Car Repair Online Products) introduceert een mini-poets/slijp/schuurmachine, waarmee spotrepair-werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd. De machine wordt onder de CROP-naam uitgebracht en heeft een 10,8 Volt Li ion-accu, die volgens CROP krachtig genoeg is om snoer en luchtgereedschap te vervangen.

Het compacte apparaat is vooral geschikt voor werkzaamheden op plaatsen waar geen perslucht of elektriciteit is of waar eventuele toevoerslangen voor lucht en/of hydrauliek hinderlijk zijn. Ideaal dus voor spotrepair en voor de mobiele poetser, die draadloos wil werken en niet naar stopcontacten, stekkers, compressoren of draden wil zoeken.

Wat zijn de specificaties?

Het naamloze apparaat met een zachte antislip-greep werkt op een Li ion batterij van 10,8 Volt, die een oplaadduur van één uur met automatische uitschakeling heeft. Het onbelaste toerental is drieduizend toeren per minuut en het gewicht is 0,88 kg. Het schuurpapier en de poetsschijven worden gemonteerd met velcro (klittenband). De pad heeft een diameter van 75 mm en kan niet worden vervangen voor een grotere of kleinere.

Wat kost het?

Het apparaat wordt geleverd met twee accu’s en een bureau-sneloplader voor 229 euro, exclusief BTW. Tegen meerprijs levert CROP Finixa + Mirka schuurschijven en Farecla polijstsponzen.

Voor meer informatie en bestellen: www.cropshop.eu.

John Mulder (Redactie AMT)

Reageer op dit artikel