nieuws

WD-40 presenteert nieuwe onderhoudsproducten

Werkplaats & Onderhoud

WD-40 presenteert nieuwe onderhoudsproducten

Onder de naam 3-In-One Professional brengt de WD-40 Company deze maand zes nieuwe producten voor reparatie en onderhoud op de markt. Het 3-In-One-assortiment omvat kruipolie, reinigingsspray, siliconenspray, motorsnelstartspray, lithium smeervet en wit lithium spuitvet.

De eerste drie zijn verkrijgbaar in de Smart Straw-spuitbus die we inmiddels van WD-40 kennen. U weet wel, zowel een groot oppervlak behandelen als doelgericht spuiten zonder gehannes met een los rietje.

Allemaal reuze handig, maar dat maakt nog niet duidelijk waarom de zes nieuwe producten de naam 3-In-One meekrijgen. WD-40 legt dat graag uit: “Het oorspronkelijke 3-In-One diende in de VS als smeermiddel, reiniger en corrosiepreventiemiddel voor fietsen. Dat was het begin van veel meer 3-In-One reparatie- en onderhoudsproducten. Inmiddels worden die in de VS en grote delen van Europa succesvol verkocht. Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk én Nederland komen daar nu bij”.

Erwin den Hoed (Redactie Auto & Motor TECHNIEK)

Reageer op dit artikel