nieuws

Uitdeukhamers met opzetstukken

Werkplaats & Onderhoud

Uitdeukhamers met opzetstukken

Wie goed bedreven is in het uitdeuken zonder spuiten, kan tegen geringe kosten een autocarrosserie weer mooi strak maken. Daarbij is wel het nodige speciaalgereedschap nodig. WPT Systems Europe introduceert een speciale hamerset met een grote variatie aan kunststofopzetstukken.

De TwenTec Vario-Tip Hammer-set bestaat uit slanke hamers met lengtes van 300, 550 en 800 mm. Aan de uiteinden bevindt zich een draadeind waarop aan beide zijden kunststofopzetstukken geschroefd kunnen worden. Deze zijn beschikbaar in diverse vormen, zodat voor elke uitdeukklus een passend gereedschap beschikbaar is. Het kunststofmateriaal beschadigt de autolak niet.

WPT Systems Europe levert een groot programma speciaalgereedschap voor spotrepair.

Auke Cupédo (Redactie Auto & Motor TECHNIEK)

Reageer op dit artikel