nieuws

Wynn’s verbetert brandstofkwaliteit

Werkplaats & Onderhoud

Wynn’s verbetert brandstofkwaliteit

Filerijden en stadsverkeer kunnen hardnekkige vervuiling veroorzaken in de motor en het brandstofsysteem. De auto gaat kuren vertonen, verbruikt meer brandstof en stoot vuilere uitlaatgassen uit. Door Wynn’s Supremium aan de brandstof toe te voegen blijft de motor beter presteren en wordt slijtage tegengegaan.

Wynn’s Supremium wordt geleverd in flacons van 250 ml, goed voor de behandeling van 250 liter brandstof. Het wordt tijdens elke tankbeurt in de juiste dosering aan de brandstof toegevoegd. Er is een versie voor benzinemotoren en dieselmotoren verkrijgbaar.

Schoon=zuinig

Het additief optimaliseert de kwaliteit van de brandstof. Concreet zorgt het voor een betere smering, intensieve reiniging en corrosiebestrijding. Een schone motor verbruikt minder brandstof en is vriendelijker voor het milieu.

Hoger octaangetal

De dieselvariant van Supremium verhoogt bovendien het cetaangetal, waardoor de verbranding gemakkelijker verloopt. De dieselmotor draait stiller en slaat in koude toestand sneller aan.

Meer weten over de eigenschappen en voordelen van Wynn’s Supremium? Wynn’s helpt u graag aan uitgebreide technische informatie.

Auke Cupédo (Redactie Auto & Motor TECHNIEK)

Reageer op dit artikel