nieuws

Sun DGA 1500 analyseert uitlaatgassen

Werkplaats & Onderhoud

Sun DGA 1500 analyseert uitlaatgassen

Snap-on Diagnostics introduceert de nieuwe Sun DGA 1500 Diagnostic Gas Analyser. De uitlaatgastester is inmiddels goedgekeurd door het NMi en dus geschikt voor gebruik bij APK-keuringen. De DGA 1500 is uit te breiden tot veelzijdig diagnosestation, compleet met EOBD scantool.

Dankzij een interactief bedieningspaneel is de emissietester erg gebruiksvriendelijk. De DGA 1500 is verkrijgbaar als 4/5-gastester, roetmeter en combinatie van beide. Toerental- en olietemperatuurmeting zijn standaard, evenals een geïntegreerde printer. De testresultaten worden getoond op een hoogresolutie grafisch lcd-display.

Diverse opties maken de DGA 1500 nog veelzijdiger, zoals een verrijdbaar kabinet, toetsenbord, NOx-kit, bluetooth voor draadloos meten van toerental en olietemperatuur, en een EODB scantool.

De Sun DGA 1500 wordt in ons land exclusief geleverd door AEN, Autoservice Equipment Nederland. AEN verzorgt ook de service.

Auke Cupédo

(Redactie Auto & Motor TECHNIEK)

Reageer op dit artikel