nieuws

Snel en goedkoop kunststof repareren

Werkplaats & Onderhoud

Snel en goedkoop kunststof repareren

Bardahl introduceert een uitbreiding van het programma Plastic Repair. Men leverde al de producten Plastic Repair Hard en Flexible, een praktisch 2-componenten reparatiemiddel voor het eenvoudig herstellen van kunststoffen zoals bumpers, steuntjes, ventilatoren etc. Ook voor reparatie van transparant kunststof heeft Bardahl nu een oplossing.

Bardahl Plastic Repair is multifunctioneel: behalve repareren kunt u er ook mee vullen, afdichten en verlijmen.

Aan het assortiment zijn nu de reparatiemiddelen Plastic Repair Transparant en Metal toegevoegd. Eerstgenoemde is bedoeld voor het repareren van doorzichtige onderdelen als koplampen, knipperlichten en spiegels en komt ook van pas bij het vastlijmen van de binnenspiegel aan de autoruit. Plastic Repair Metal is geschikt voor reparatie van metalen onderdelen.

Repareren maakt vervangen overbodig, en dat is goed voor het milieu en de portemonnee van de automobilist.

Bardahl levert ook de nodige toebehoren om de reparaties gemakkelijk uit te kunnen voeren, zoals nozzles, primer en een Plastic Repair Pistool. Het assortiment is los leverbaar of in een handige koffer.

Auke Cupédo (Redactie Auto & Motor TECHNIEK)

Reageer op dit artikel