nieuws

Snel een kras of steenslag wegwerken

Werkplaats & Onderhoud

Snel een kras of steenslag wegwerken

De autocarrosserie loopt gemakkelijk schade op door aanraking met een scherp voorwerp of een opspattend steentje. Wie de beschadiging onzichtbaar wil maken moet de lakstift ter hand nemen, maar dat is een heel gedoe. Veel gemakkelijker is de Sonax Lakcorrectiestift.

De Lakcorrectiestift bevat een wax, die de kras of steenslag opvult en kleur geeft. Het is geschikt voor alle gelakte delen en hecht circa 20 wasbeurten. Aanbrengen is eenvoudig. De stift met een kruisende beweging over de kras of steenslag halen en vervolgens de overtollige wax met een poetsdoek wegvegen.

De Sonax Lakcorrectiestift is verkrijgbaar in acht kleuren: rood, blauw, lichtblauw, zwart, zilvergrijs, antraciet, groen en wit. De consumentenadviesprijs bedraagt 6,95 euro. Sonax-producten zijn onder meer verkrijgbaar via Halfords, Brezan en AD.

Auke Cupédo (Redactie Auto & Motor TECHNIEK)

Reageer op dit artikel