nieuws

Smart Repair werkt alle beschadigingen weg

Werkplaats & Onderhoud

Smart Repair werkt alle beschadigingen weg

Wie inruilers voor de verkoop in smetteloze staat wil brengen, is bij Verfindustrie Spectrum aan het juiste adres. Men levert het Smart Repair-systeem van ColorTech. Dit bevat alle benodigde gereedschappen en producten om werkelijk elke kleine beschadiging aan carrosserie en interieur te lijf te gaan.

Voorbeelden zijn krassen op plaatwerk en bumper, ruitbeschadiging, kleine deukjes, brandgaten in bekleding, beschadigingen in leer, boorgaatjes in het dashboard, een barst in de bumper tot beschadigde velgen aan toe. Smart Repair weet er allemaal raad mee.

De reparatiekracht van Smart Repair komt niet alleen van pas bij het opknappen van occasions, maar helpt ook de binding met bestaande klanten te vergroten en nieuwe klanten naar het auto- of schadebedrijf te trekken. De automobilist wil graag af van die lelijke beschadigingen, zeker omdat reparatie met Smart Repair geen kostbare zaak hoeft te zijn.

Auke Cupédo (Redactie Auto & Motor TECHNIEK)

Reageer op dit artikel