nieuws

Professioneel auto’s spuiten met Omia

Werkplaats & Onderhoud

Professioneel auto’s spuiten met Omia

De Andriessen Groep, bekend als veelzijdig inrichter van automobielwerkplaatsen, gaat zijn positie in de schadeherstelbranche versterken. Een eerste stap in die richting zet Andriessen met het importschap van de Omia-spuitcabines. De fabrikant biedt een uitgebreid programma cabines voor het spuiten en drogen van schadeauto’s.

Omia is een Franse fabrikant, die spuitcabines produceert voor schadeherstel van personenauto’s en trucks. De cabines zijn uitgerust met speciale verlichting, die daglicht natuurgetrouw nabootst, en een hoogwaardig ventilatie- en filtersysteem.

Het schadeherstelbedrijf is bij Omia niet gebonden aan een beperkt programma van standaardcabines. Men levert spuitcabines op maat, met een technische installatie die aangepast wordt op de specifieke bedrijfsomstandigheden en wensen.

Behalve spuitcabines is Omia ook actief op het gebied van mengkamers, voorbewerkingsunits, infrarooddrogers en verfspuitreinigers.

De Andriessen Groep gaat de komende tijd het leveringsprogramma voor de schadeherstelsector verder uitbreiden.

Auke Cupédo (Redactie Auto & Motor TECHNIEK)

Reageer op dit artikel