nieuws

Innova 500 uitlaatgastester: innovatief uit Nederland

Werkplaats & Onderhoud

Innova 500 uitlaatgastester: innovatief uit Nederland

Een nieuwe uitlaatgastester van de Nederlandse fabrikant TEN, is de Innova 500. De compacte viergastester is bij uitstek geschikt voor gebruik bij APK-keuringen. Met uitbreidingen als een roetmeter, EOBD scantool en NOx-kit, ontstaat een veelzijdig diagnosestation.

TEN is een dochteronderneming van de Andriessen Groep en geniet internationale faam als fabrikant van emissietesters.

De nieuwe Innova 500 toont de meetwaarden op zes duidelijke led-displays. Een ingebouwde printer drukt de testresultaten op papier af. Op de viergastester kan de EDA 2-roetmeetcel worden aangesloten, zodat een combitester ontstaat voor het meten van benzine- en dieselmotoren.

Inwendig is de TEN Innova 500 voorzien van de nieuwste technieken voor een nauwkeurig meetresultaat, zoals een digitale infrarode meetcel. Standaard is toerentalmeting en olietemperatuurmeting. De tester is nog uit te breiden met een NOx-meetkit en een EOBD scantool.

De Andriessen Groep hanteert momenteel een actieprijs van € 2.995,-.

Auke Cupédo (Redactie Auto & Motor TECHNIEK)

Reageer op dit artikel