nieuws

Gemakkelijk bestellen van gebruikte onderdelen

Werkplaats & Onderhoud

Gemakkelijk bestellen van gebruikte onderdelen

Montage van gebruikte in plaats van nieuwe onderdelen is ‘hot’. Het levert de klant een vriendelijker rekening op, zonder in te boeten op kwaliteit. Daarvoor moeten de gebruikte onderdelen natuurlijk wel van betrouwbare komaf zijn en daar staat de Stiba, de brancheorganisatie van de autodemontagebedrijven garant voor.

De onderdelen zijn te bestellen via www.auto-onderdelen.nl, waarbij er keuze is uit verschillende garantievoorwaarden en -duur. Na bestelling krijgt de aanvrager via telefoon of mail een aanbieding van aangesloten Stiba bedrijven.

De Stiba heeft de onderdelensite grondig vernieuwd. De belangrijkste verbetering is een sterk vereenvoudigde invoer van de belangrijkste voertuiggegevens die moeten leiden tot het juiste onderdeel. Er worden vier categorieën onderscheiden: Auto’s, Vrachtwagen, Agrarisch en Motoren. Het is zelfs mogelijk om gebruikte onderdelen te bestellen van bekende herkomst.

Peter Fokker (Redactie Auto & Motor TECHNIEK)

Reageer op dit artikel