nieuws

DuPont geeft schadeherstelbedrijf nieuwe omzetkansen

Werkplaats & Onderhoud

DuPont geeft schadeherstelbedrijf nieuwe omzetkansen

Van oudsher concentreert het schadeherstelbedrijf zich op reparatie van autoschades. Wie slim is, zet de aanwezige spuitcabine ook voor andere doeleinden in, om de afzetmarkt te vergroten. DuPont Refinish helpt een handje met het nieuwe Imron Industry laksysteem. Daarmee kan het autoschadebedrijf ook industrieel spuitwerk verrichten.

De producten van Imron Industry kunnen gebruikt worden voor bijvoorbeeld het spuiten van staalconstructies, fietsen, containers, deuren, landbouwmachines en meubilair. Voor het spuiten van kunststoffen en edele metalen zijn speciale laksystemen beschikbaar.

Imron Industry is gebaseerd op de DuPont PowerTint-technologie. Er zijn duizenden kleuren beschikbaar in diverse glansgraden en structuren. Ook speciale metallics en parelmoeren ontbreken niet.

Auke Cupédo (Redactie Auto & Motor TECHNIEK)

Reageer op dit artikel