nieuws

Diagnose stellen met GMTO-superscope

Werkplaats & Onderhoud

Diagnose stellen met GMTO-superscope

Een onwillige Ford, Volkswagen, Nissan of Peugeot komt keer op keer terug naar de werkplaats. Maar helaas, hij blijft onwillig. Uiteindelijk komt de auto bij GMTO. Daar wordt het probleem stap voor stap geanalyseerd en opgelost. Ziedaar, de ingrediënten voor een succesvolle artikelenserie in AMT. Het geheim? Goed gereedschap! Wie wil kan dat nu zelf kopen. Bij… GMTO.

Naast de tweekanaals ATS 5000 scope levert GMTO nu de nieuwe vierkanaals ATS 5004D automotive labscope. Dat apparaat biedt nogal wat praktische diagnosemogelijkheden.

Allereerst kan het samenwerken met de ATS 5000, zodat een zeskanaals meetapparaat ontstaat.

Daarnaast geeft deze supersnelle scope (op ieder kanaal 50 miljoen metingen per seconde) de monteur alle vrijheid. De meetkabels kunnen willekeurig aangesloten worden zonder kortsluiting te veroorzaken.

Ook makkelijk is het ATIS-informatiesysteem dat zorgt voor voorgeprogrammeerde scope-instellingen.

De diagnosesoftware maakt het werken met de ATS5000-serie nog gemakkelijker. Daarmee gaat de scope zelf de diverse signalen onder verschillende bedrijfssituaties met elkaar vergelijken. Het testen van de goede werking van componenten wordt op die manier wel erg eenvoudig. Onwillige Fiat’s, Toyota’s, Mercedessen en Renaults zijn gewaarschuwd!

Erwin den Hoed (Redactie Auto & Motor TECHNIEK)

Reageer op dit artikel