nieuws

ColorTech: veelzijdig in smartrepair

Werkplaats & Onderhoud

ColorTech: veelzijdig in smartrepair

Het uitvoeren van kleine cosmetische reparaties aan auto-interieur en carrosserie brengt klanttevredenheid en werkplaatsomzet. Met het ColorTech smartrepair-programma van de MotipDupli Groep bent u volledig toegerust voor elk soort reparatie aan plaatwerk en interieur. Interessant voor schadewerkplaats en autobedrijf.

Een voertuigeigenaar kan zich flink ergeren aan een deukje in het plaatwerk, een kras in de mooie lak of een brandplek in de autobekleding. Met de juiste gereedschappen, producten en kennis zijn deze ergernissen voor een vriendelijk bedrag verholpen.

Producten en training

Wie in één klap alle cosmetische reparaties de baas wil zijn, kan bij MotipDupli terecht voor het nieuwe ColorTech-programma. Het betreft een compleet systeem met alle benodigde verbruiksproducten, gereedschappen en bijbehorende training.

ColorTech omvat spotrepair, glasreparatie, kunststofherstel voor carrosserie en interieur, en uitdeuken zonder spuiten.

Auke Cupédo (Redactie Auto & Motor TECHNIEK)

Reageer op dit artikel