nieuws

Blinkende wielen met de Turbo Wash 2700

Werkplaats & Onderhoud

Blinkende wielen met de Turbo Wash 2700

Schone wielen na een onderhoudsbeurt of bandenwissel, zorgt voor tevreden klanten. Ook de werkplaats heeft baat bij een schoon wiel: het werkt prettiger voor de bandenmonteur, de bandenapparatuur vervuilt minder en een gereinigd wiel is nauwkeuriger te balanceren. Rema Tip Top introduceert de wielwasmachine Turbo Wash 2700. Deze ontdoet de wielen volautomatisch van vuil.

De Turbo Wash 2700 wast wielen tot 305 mm breedte. Afhankelijk van de vervuiling kan voor vier automatische wasprogramma’s worden gekozen. Een normaal stalen wiel is in 30 seconden schoongewassen, een lichtmetalen wiel duurt langer. De met rubber omwikkelde doorvoerrol voorkomt beschadiging van de velg.

De wielwasser maakt gebruik van een milieuvriendelijke wasmethode, zonder gebruik van chemicaliën. Er is geen wateraansluiting nodig, wel een stroom- en luchtaansluiting. Extra leverbaar is een systeem dat het vuile waswater na 300 wassingen ontdoet van zware metalen en fijnstof.

Auke Cupédo

(Redactie Auto & Motor TECHNIEK)

Reageer op dit artikel