nieuws

Bardahl repareert met foam

Werkplaats & Onderhoud

Bardahl repareert met foam

Nieuw van Bardahl is het product Plastic Repair Foam. Met het 2-componenten reparatiemiddel kunnen beschadigde delen die oorspronkelijk uit schuim bestonden, worden gereconstrueerd. Denk aan de kokerbalken en deurstijlen, die met Plastic Repair Foam vakkundig kunnen worden opgevuld of geïsoleerd.

De uitzetting van dit reparatieproduct vindt gecontroleerd plaats. Purschuim daarentegen, blijft langdurig uitzetten en dus kracht uitoefenen. Het gevolg: materialen zetten uit op plaatsen waar dit niet mag. Bij Plastic Repair Foam stopt de uitzetting direct zodra het product weerstand ondervindt.

Nog een voordeel van Plastic Repair Foam, is de korte droogtijd, waardoor het snel te verwerken is. Ook neemt het geen vocht op.

Behalve de Foam-variant biedt Bardahl de Plastic Repair-producten Hard, Flexibel, Transparant en Metal. Vijf dus in totaal, met elk een specifieke toepassing. Bardahl levert ook de bijbehorende verwerkingsgereedschappen.

Auke Cupédo (Redactie Auto & Motor TECHNIEK)

Reageer op dit artikel