nieuws

AutoEquip lanceert Majorlift hefequipment

Werkplaats & Onderhoud

AutoEquip lanceert Majorlift hefequipment

AutoEquip heeft het programma uitgebreid met hydraulische equipment van Majorlift. Het betreft een veelzijdig assortiment hefmiddelen voor personenauto’s, bedrijfswagens en transmissies. Voor nagenoeg elke toepassing biedt Majorlift een veilige en praktische hefoplossing.

Majorlift produceert personenauto-brugkriks met hefvermogens van 2 tot 6 ton, bedrijfswagen-brugkriks van 6 tot 12 ton, kuilkriks van 12 tot 40 ton en een groot assortiment transmissiekriks voor gebruik op de vloer of in combinatie met een werkput. Er zijn adapters leverbaar voor versnellingsbakken van diverse typen bedrijfswagens. AutoEquip informeert u graag over de mogelijkheden.

Auke Cupédo (Redactie Auto & Motor TECHNIEK)

Reageer op dit artikel