nieuws

Autec tweekolommer heft elke bestelauto

Werkplaats & Onderhoud

Autec tweekolommer heft elke bestelauto

De tweekoloms hefbrug is nog altijd populair in de werkplaats. Hij is goedkoop, neemt weinig ruimte in en zorgt voor een goede toegankelijkheid van de auto. Ook voor het servicen van bestelauto’s is de tweekolommer ideaal. Autec komt met een nieuwe tweekoloms hefbrug, die zeer geschikt is voor dit zware werk.

De drempelvrije, elektrohydraulische ALH5025/TC, zoals de nieuwe tweekolommer wordt aangeduid, heeft een hefvermogen van 5000 kg. De hefhoogte is met 2025 mm zeer royaal. Het boven de kolommen aangebrachte gelijkloopsysteem zit ook bij hoge bestelauto’s niet in de weg, omdat de vrije hefhoogte maar liefst 4950 mm bedraagt.

De symmetrisch aangebrachte hefarmen zijn in drie stappen uitschuifbaar en maken een minimale opneemhoogte van 95 mm mogelijk. Deze nieuwe tweekoloms hefbrug van Autec-VLT Automotive Equipment kan dus elk type auto heffen, van compacte personenauto tot verlengde bestelauto.

Auke Cupédo

(Redactie Auto & Motor TECHNIEK)

Reageer op dit artikel