nieuws

Andriessen Groep installeert eerste Omia-spuitcabine

Werkplaats & Onderhoud

Andriessen Groep installeert eerste Omia-spuitcabine

Recent startte de Andriessen Groep met de import van Omia. Deze Franse fabrikant ontwikkelt en produceert spuitcabines voor personenauto’s en bedrijfswagens. De installatie van de eerste Omia-spuitcabine in ons land is inmiddels een feit.

De spuitcabine werd geplaatst bij Autoschade P. Scherpenzeel in Loenen. Het betreft een volledig op maat gemaakte spuitcabine. De ‘custom made’-spuitcabines van Omia kennen een gunstige prijs-kwaliteitverhouding en hebben een aantal technische bijzonderheden. Zo zijn ze uitgerust met verlichting, die daglicht natuurgetrouw nabootst. Ook de ventilatie en filtering van de lucht is doordacht.

Auke Cupédo (Redactie Auto & Motor TECHNIEK)

Reageer op dit artikel