nieuws

Amtech vergroot diagnosekracht met Texa

Werkplaats & Onderhoud

Amtech vergroot diagnosekracht met Texa

Amtech Automotive is aangesteld als importeur van de Texa-diagnosetesters en aircoservice-apparatuur. De succesvolle equipmentimporteur voerde al de Autodiagnos-diagnose-apparatuur. Beide merken vullen elkaar prachtig aan. Zo biedt Texa ook een diagnose-oplossing voor trucks. En er staat een wereldprimeur op stapel…

Die primeur betreft de Texa Axone PAD, een draadloze handheld-diagnosetester. Deze heeft een compact formaat, is stootvast, spatwaterdicht en erg simpel te bedienen. Een moderne lithium-accu maakt het mogelijk 8 uur lang te werken zonder opladen. Dit slimme diagnose-apparaat is ook als Axone PALM verkrijgbaar.

Koppeling met pc

Texa heeft ook de bekende Navigator in een nieuw jasje gestoken. Hij heet nu Navigator TXT. Het betreft een diagnosemodule die draadloos, via Bluetooth met een pc of laptop verbonden wordt. Er zijn nu geen losse CAN-adapters meer nodig. Specifiek voor doelgroepen als fastfitters en aircospecialisten is er de Navigator TXS en voor motorfietswerkplaatsen de Navigator TXB.

Communiceren via Google Search

Een bijzondere optie van de nieuwe Texa-testers is de mogelijkheid om via Google Search te communiceren. Zo kan bijvoorbeeld rechtstreeks toegang worden verkregen tot een internationaal forum voor technisch experts.

Gebruikerstrainingen en helpdesk

In het eigen trainingscentrum van Amtech Automotive in Almere worden gebruikerstrainingen en diagnose expert trainingen verzorgd. Texa-gebruikers kunnen tegen een vast maandtarief ook een kundige helpdesk raadplegen.

Meer informatie over de Texa-producten en dealeradressen zijn te vinden op de speciale website www.diagnosetester.nl.

Primeur voor GroupAuto

De officiële introductie van Amtech’s Texa-lijn vond plaats tijdens het druk bezochte jaarcongres van GroupAuto Nederland. Zij gaan de Texa-diagnosetesters actief promoten. Naast diagnosetesters levert Texa ook andere werkplaatsapparatuur, waaronder een hoogwaardig programma aircoservicestations.

Auke Cupédo (Redactie Auto & Motor TECHNIEK)

Reageer op dit artikel